Nyereményjáték szabályaiA Per-Form Hungária Kft. által szervezett „Beyond Limits – 3D bioprinting: 3D bionyomtatás és alkalmazásai” elnevezésű tudományos konferencián a részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrált és a konferencián megjelenő vendégeink között 5 db 10% árengedményes kupont sorsolunk ki Cellink biotinták és bionyomtató fogyóeszközök vásárlására, valamint 1 db 20% árengedményes kupont Cellink bionyomtató készülékek vásárlására. A sorsoláson minden, a konferencián megjelenő vendég részt vesz. A sorsolás időpontja: 2021.09.30. 16:30, a sorsolás a konferencia helyszínén történik.

Az 5db 10% kedvezményes kuponok lejárata 2023.09.30. Az 1 db 20% kedvezményes kupon lejárata 2022.09.30. A kedvezmény a lejárati időn túl minden további figyelmeztetés nélkül megszűnik.

A kuponok a lejárat előtt egyszer átruházhatók a nyertes személyt foglalkoztató akadémia intézet, egyetemi tanszék vagy cég keretein belül. A nyertesnek írásos nyilatkozatot kell küldenie a lemondásról és átruházásról a perform@per-form.hu és szekely.csilla@per-form.hu e-mail címekre. Az átruházással a kupon lejárata nem változik.
A 10% kedvezményes kuponok felhasználása nem függ az egyszeri vásárlás végösszegétől, és nem előfeltétele, hogy a vásárló Cellink készülékkel rendelkezzen. A 20% kedvezményes kupon kizárólag egy darab Cellink bionyomtató készülék* vásárlására használható fel, amely nem tartalmazza az esetleges kiegészítő nyomtatófejeket, külső kompresszort, fogyóeszközöket, biotintákat, egyéb alkatrészeket. Minden kupon egyetlen vásárlás esetén használható fel. A kedvezmény nem váltható pénzösszegre, nem vonható össze egyéb kedvezményekkel, és nem vonatkozik a Per-Form Hungária Kft. által forgalmazott egyéb termékekre.


* Cellink bionyomtatók: BIO X ™, BIO X6 ™, BIO MDX ™, LUMEN X+ ™, INKREDIBLE+ ™ ,
HOLOGRAPH X ™