Nyereményjáték szabályai

Az előadás során elhangzottakból kérdéseket állítunk össze, amelyet a jelentkezők számára a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el az előadás kezdete előtt 30 perccel. A válaszok beküldési határideje legkésőbb 2021.06.23-én 17:00. A megadott határidő után érkező válaszokat nem áll módunkban elfogadni. A kitöltött kérdéssort az perform@per-form.hu vagy szekely.csilla@per-form.hu e-mail címekre kérjük elküldeni. A sorsolás időpontja: 2016.06.24. 10:00. A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük.

A válaszadók között 5 db, 10% árengedményes kupont sorsolunk ki, amelyet a Per-Form Hungária Kft. által forgalmazott Cellink biotinták és bionyomtató fogyóeszközök rendelésére lehet felhasználni. A sorsoláson a hibátlanul teljesítő kitöltők vesznek részt, vagy az 5 legjobb eredményt elérő válaszadó kapja. Ha az első 5 eredménynél többszörös azonos pontszám lép fel, akkor az első 5 legjobb eredményt elérő összes válaszadó között sorsoljuk ki a kedvezményes kuponokat.

A kedvezményes kuponok lejárata 2023.06.24. A kedvezmény a lejárati időn túl minden további figyelmeztetés nélkül megszűnik.

A kupon a lejárat előtt egyszer átruházható a nyertes személyt foglalkoztató akadémia intézet, egyetemi tanszék vagy cég (kutatási osztálya) keretein belül. A nyertesnek írásos nyilatkozatot kell küldenie a lemondásról és az átruházásról az perform@per-form.hu vagy szekely.csilla@per-form.hu e-mail címekre . Az átruházással a kupon lejárata nem változik.

A kedvezmény mértéke 10%, nem függ az egyszeri vásárlás végösszegétől, és nem előfeltétele, hogy a vásárló Cellink készülékkel rendelkezzen.

A kedvezmény nem váltható pénzösszegre, nem használható fel Cellink készülékek vásárlására, és nem vonatkozik a Per-Form Hungária Kft. által forgalmazott egyéb termékekre.