Cellink

A Cellink a világ elsőszámú biokonvergencia vállalata, mely a kutatókkal együttműködve a jövő tudományát írja. Az élettudományokat összefogva biológusok, orvoskutatók, orvosok és mérnökök dolgoznak ugyanazon célért: a jövő medicínájának létrehozásáért. A biokonvergencia egy olyan új ipari szegmens, ahol az élettudományi kutatások és az orvosi ellátás igénye együtt teremti meg a szinergiát a mérnöki tudomány és a technológia között.

A Cellink 2016 óta már sokkal több, mint a legnagyobb portfólióval bíró fejlesztőcég a biotinták és bionyomtatók területén. A biológiai kutatások, a mérnöki tudomány, a mesterséges intelligencia és a big data egyesítésével a világelső biokonvergencia vállalata, amely megteremti az orvos- és élettudományok jövőjét. Hasonlóan a PerFórum támogatásához a Cellink szakértői hálózata is partnereink rendelkezésére áll a kezdetektől egészen a magas szintű tudományos kérdések megválaszolásáig.

A tudományos élet kimagasló szereplőinek felhasználói visszajelzései alapján az öt Cellink vállalat 200-nál is több szabadalmaztatott (vagy szabadalmi eljárás alatt álló) technológiával kidolgozott portfóliója biztosítja Önnek a legjobb kutatási eredményeket. A rendületlen fejlesztések által pedig már olyan ipari megoldások is elérhetővé váltak, amelyek biztosítják a teljes, optimalizált munkafolyamatokat a korai alapkutatási szakasztól a nagyüzemi gyártási fázisig. Tekintse meg a Cellink portfólióját, válasszon az alábbi menüpontok közül!