BICO


Mi a Per-Form Hungáriánál hiszünk abban, hogy a BICO-val együtt hozzájárulhatunk a jövő eléréséhez, biztosíthatjuk felhasználóink munkájának magas szintű minőségét és professzionalitását. Tekintse meg a BICO cégcsoport általunk képviselt termékeit, válasszon az alábbi menüpontok közül! Amennyiben a BICO portfóliójába tartozó további termékek iránt érdeklődik, várjuk megkeresését elérhetőségeinken!

A BICO cégcsoport (BIoCOnvergence) 2016-os alapítása óta a világ egyik legkiterjedtebb élettudományi termékportfólióját építette ki, és fókusza az élettudományok és a modern technológia találkozási pontja. Olyan kulcsfontosságú ágazatokat foglal magában 14 leányvállalatával, mint a bionyomtatás, a diagnosztika, a labor-automatizálás, vagy a különböző omikák. A biokonvergenciát létrehívó és azóta is piacvezető BICO célja, hogy Biokonvergencia program keretein belül összefogja a biomérnöki tervezést, a technológiai fejlesztéseket, a terméktervezést a felhasználói élmények alapján.

„Öt év alatt felépítettünk egy világelső csoportot, amely valami igazán egyedit kínál – a biokonvergencia forradalmát” – nyilatkozta Erik Gatenholm, a BICO vezérigazgatója és elnöke. „A vállalatunk fejlődése során elértük határainkat: felhasználóink laboratóriumaiban és az iparágakban mindössze egyetlen termékkel már nem tudunk radikális változást elérni. Felismertük, hogy ügyfeleinknek több és jobb technológiára, termékekre, megoldásokra és munkafolyamatokra van szüksége a legoptimálisabb eredmény eléréséhez, ahol együtt tudjuk a legtöbb változást elérni. Büszke vagyok arra, hogy bemutathatom a BICO-t a világnak, és alig várom, hogy továbbra is feszegessük a tudomány határait, hogy megteremtsük az egészség jövőjét.”